Vapaat tilat


Åström 2000 on suunniteltu siten, että työympäristö on mahdollisimman terveellinen ja viihtyisä. Tämä on huomioitu niin materiaalivalinnoissa, sisustus- ja tilaratkaisuissa kuin älyteknologiasovelluksissakin. Korkean S1-sisäilmavaatimustason mukaan rakennetut tilat takaavat, ettei niissä ilmene tunkkaisuutta, lämpötilan heittelyjä, epäpuhtauksia, kosteutta, hometta tai pölyä.

Kiinteistön ilmastointi, valaistus, lämmitys, kulunopastus ja turvajärjestelyt voidaan ohjata ja ohjelmoida tilakohtaisesti käyttötarpeen ja -rytmin mukaisesti. Siirrettävät seinäratkaisut, uusin toimistoteknologia ja avoin väylätekniikka mahdollistavat nopeat ja edulliset tilojen käyttömuunnokset. Entisen Åströmin nahkatehtaan kiinteistön keskeinen sijainti tarjoaa edustavan toimintaympäristön mm. teknologia- ja asiantuntijayrityksille. Tiloja voidaan muuntaa helposti ja nopeasti sellaiseksi kuin tarvitsee: avokonttoriksi, kombi- tai erityistilaksi. Älykkäämmin, taloudellisemmin ja käyttäjäystävällisemmin kuin koskaan aiemmin.

Åström 2000 tarjoaa tilat ja ratkaisut kaikelle sille, mitä yrityksesi suunnittelu-, tuotekehitys- ja markkinointityö tarvitsevat tulevaisuudessa. Palvelujen, liikenneyhteyksien ja yhteistyöyritysten välitön läheisyys mahdollistavat nopean päätöksenteon sekä monipuolisen liiketoimintaympäristön.

Vapaat toimistotilat ovat myös jaoteltavissa pienempiin kokonaisuuksiin. Osa kiinteistön tiloista vuokrataan toimistohotellin omaisesti, lyhyeksikin aikaa.