Esittely

   

Tämä historiallisesti arvokas ja perinteikäs teollisuuskiinteistö on käyttäjälähtöisesti suunniteltu, älykäs ja joustava toimistoympäristö, joka antaa mahdollisuuden yhä tehokkaamman, viihtyisemmän ja tuottavamman liiketoiminnan tulevaisuudessa.

Åström tarjoaa tilat ja ratkaisut kaikelle sille, mitä yrityksesi suunnittelu-, tuotekehitys- ja markkinointityö tarvitsevat tulevaisuudessa. Palvelujen, liikenneyhteyksien ja yhteistyöyritysten välitön läheisyys mahdollistavat nopean päätöksenteon sekä monipuolisen liiketoimintaympäristön. Paikka sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemalta, keskustan ravintola- ja majoituspalveluista sekä liike-elämää palvelevista mainos-, asianajo- yms. toimistoista.

Hyvän arkkitehtisuunnittelun keinoin pyritään

Tilojen perusratkaisut on suunniteltu niin, että ne ovat joustavat ja edullisesti muutettavissa kulloisenkin käyttäjän toiminta- ja työskentelyprosessien mukaisesti.

Kiinteistöön sijoittuvat yritykset voivat helposti hyödyntää toistensa erityisosaamista. Kiinteistössä toimii Uniresta Oy:n Hilikku ravintola- ja kokouspalvelut.